Vakanca në GJKKO, KLGJ ripërsërit thirrjen për aplikime

Erjon Bani është gjyqtari i vetëm që ka kandiduar për vendet vakante në Gjykatën e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit të Organizuar.

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka hapur disa herë garën për vendet vakante, por nuk ka pasur kandidatura. Aktualisht GJKKO ka 8 anëtarë, ndërkohë që struktura e saj parashikon 16 të tillë.

LEXO EDHE  Dëshmia e gazetares: Kërkova ambulancë për të transportuar prindërit, nuk kishin oksigjen!

GJKKO ka theksuar se ka funksionuar me një numër jo të plotë gjyqtarësh duke shtuar se është shumë e rëndësishme plotësimi i vendeve vakante.