VIDEO/ Rama bën propogandë, pacientët me Covid-19 presin në rradhë në ambulanca

Partia Demokratike ka publikuar videon, ku tregohen pamje të trajtimit të pacientëve në ambulanca, ndërsa akuzon Qeverinë se po bën vetëm propogandë dhe realiteti është krejt tjetër.

Ish-deputetja demokrate Orjola Pampuri, shprehet se Covid-19 nuk kalohet me propagandë, ndërsa shton se Qeveria nuk ka marrë asnjë masë serioze për të përballuar pandeminë. Sipas saj, kjo është arsyeja pse sot të sëmurët qendrojnë për orë të tëra në ambulancë përpara se të gjemdetnjë shtrat tek infektivi.

“Pavarësisht propagandës qeveritare, spitalet nuk kanë vende për të sëmurët me COVID. Nuk është çështje procedurash. Nuk ka qenë kurrë e tillë. Nëse do të ishte për burokraci, do të kishte qenë e tillë që nga fillimi.

Fatkeqësisht, kemi një qeveri që e shkëmben një jetë me një video propagande”, shkruan Pampuri, duke publikuar videon e mëposhtme.