Eliot Engel më 28 tetor do jetë pjesë e një tryeze të rrumbullakët për Kosovën

Udhëheqësi i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesve, Eliot Engel, do të marrë pjesë në një tryezë të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës, më 28 tetor.

Fjalimin hyrës do ta mbajë ish-sekretarja e shtetit e SHBA-së, Madeleine Albright.

Tryeza do të organizohet më 28 tetor, ndërsa do të ndihmohet nga David L. Phillips, drejtor i programit të Universitetit të Columbias për Ndërtim të Paqes dhe të Drejtat e Njeriut.

LEXO EDHE  "Më tha që këtu duan vetëm lekë"/ Rrëfimi i motrës së të vetëvrarit te "Sanatoriumi"

Po ashtu edhe nga Instituti për Studime të Drejtave të Njeriut.