Dy të arrestuar, katër të akuzuar për shitje të pornografisë së fëmijëve përmes internetit

Dy persona janë arrestuar në Athinë me akuzat e shitjes së pornografisë së fëmijëve përmes internetit, thanë autoritetet të martën.

Hetuesit ishin në gjendje t’u afroheshin të dyshuarve duke siguruar një urdhër për të përgjuar komunikimet e tyre dhe duke kontaktuar ofruesit e tyre të shërbimit të internetit.

Oficerët bastisën shtëpitë e të dyshuarve dhe sekuestruan 15 telefona celularë, katër disqe të ngurta kompjuteri dhe një kujtesë. Një analizë e pajisjeve ka gjetur një bollëk të materialit pornografik që paraqet të mitur, tha policia.

Katër të dyshuar të tjerë përballen me akuza në lidhje me çështjen por nuk janë arrestuar.