Dasho-Ramës: Boll me propogandë, maska nuk mbrojti as 100 vjet më parë nga gripi spanjoll

Eksperti i shëndetit publik, doktor Erion Dasho, ka ironizuar Kryeministrin Edi Rama, i cili e nisi ditën duke publikuar foto nga gripi spanjoll i 1918-ës.

Dasho në postimin e tij shprehet se kushdo që do të shihte këtë fotografi të kohës së gripit spanjoll do të konkludonte se maska nuk pati ndonjë efekt në parandalimin e epidemisë së vitit 1918, përndryshe nuk do të kishin vdekur 50 milionë njerëz.

“Në vitin 2020, qeveria shqiptare nuk gjen dot një masë më inteligjente për të kontrolluar COVID-19 se sa masat që u përdorën 100 e kusur vite më parë??!!
Koha për veprim të bazuar mbi masa inteligjente dhe të drejtuar strategjikisht nga trinomi testo-gjurmo-trajto!!!

Boll me propagandë dhe demagogji!!!”, shkruan Dasho.

Postimi nga Erion Dasho

Ajshtajni ka thënë se “Mungesë zgjuarësie është të përsëritësh të njëjtën gjë dhe të presësh rezultate të ndryshme”.

Kushdo që do të shihte këtë fotografi të kohës së gripit spanjoll do të konkludonte se maska nuk pati ndonjë efekt në parandalimin e epidemisë së vitit 1918, përndryshe nuk do të kishin vdekur 50 milionë njerëz.

Dhe më e rëndësishmja:

Në vitin 2020, qeveria shqiptare nuk gjen dot një masë më inteligjente për të kontrolluar COVID-19 se sa masat që u përdorën 100 e kusur vite më parë??!!
Koha për veprim të bazuar mbi masa inteligjente dhe të drejtuar strategjikisht nga trinomi testo-gjurmo-trajto!!!
Boll me propagandë dhe demagogji!!!