Probleme nga moti i keq/ Rrëshqitje gurësh në Vlorë

Moti i keq i cili ka përfshirë të gjithë vendin ka shkaktuar shumë probleme në zonën e bregdetit në Vlorë, Poçem dhe Muzinë. Grupet kanë punuar gjatë natës dhe po vazhdojnë pastrimin e të gjithë sipërfaqes së rrugës për të shmangur problemet me qarkullimin.

Reshjet e dendura të shiut dhe moti i keq kanë sjelle disa probleme në qarkun e Korçës dhe të Durrësit.