Rikthehen sërish debatet mes Shqipes dhe Mevlanit: Do të t’çoj në çerdhe, je bërë si fshesë korenti

Teksa po komentohej takimi mes Erjonit dhe Anës, debatet e Shqipes dhe Mevlanit u rikthyen sërish.

Shqipja ishte duke komentuar takimin e dyshes, që sipas saj ishte paksa i ekzagjeruar, ndërsa në këtë moment ndërhynë dhe Mevlani, i cili tha se për të takimi ishte mjaft i mirë.

Pas kësaj nuk munguan fyerjet dhe sharjet mes tyre, ku Mevlani iu drejtua Shqipes me fjalët, “Do të marr në çerdhe për të mësuar jetën. Je bërë si fshesë korrenti”.