Ndryshimet Kushtetuese/ Opozita parlamentare dorëzon draftin

Ashtu sikurse ishte paralajmëruar, në orët e pasdites u zhvillua një tjetër takim i grupit të punës për hartimin dhe propozimin e amendamenteve që reflektojnë ndryshimet Kushtetuese në Kodin Zgjedhor. Në këtë mbledhje deputeti Korab Lita paraqiti propozimin e opozitës parlamentare.

LEXO EDHE  I infektuar me koronavirus, ndahet nga jeta piktori shqiptar

Drafti i paraqitur nga Partia Socialiste ashtu sikurse propozimet e opozitës parlamentare do ti përcillen për shqyrtim Komisionit Parlamentar për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike.