Kreu i KLSH pret në takim përfaqësuesin e OPDAT: Mbështetje dhe bashkëpunim në luftën kundër korrupsionit

Kreu i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Aben Shehu, priti në një takim gjatë ditës së sotme përfaqësuesin e OPDATm Constantine V. Soupios.

Në qendër të bisedës ishte rëndësia e institucionit të KLSH-së në luftën kundër korrupsionit në bashkëpunim me strukturën e përbashkët anti-korrupsion.

Dy bashkëbiseduesit u ndalën edhe tek rëndësia e madhe që ka komunikimi mes institucioneve që luftojnë korrupsionin në nivelet e larta zyrtare sicc janë KLSH, SPAK dhe BKH,

Gjatë bisedës përfaqësuesi i OPDAT shrehu dëshirën dhe vullnetin e tij për të KLSH-në në kuadrin e rritjes së profesionalizimit nëpërmjet trajnimeve të përbashkëta.

Ndërsa nga ana tjetër kreu i KLSH, Shehu, shprehur mirënjohjen për ndihmën e madhe dhe asistencën e vazhdueshme që SHBA ka dhënë në procesin e reformimit të sistemit të drejtësisë dhe ndihmesën në luftën kundër korrupsionit.

Gjithashtu Shehu shprehu vullnetin për të bashkëpunuar me zyrën e OPDAT duke krijuar ura komunikimi mes gjithë institucioneve që janë në frontin kryesor në luftën kundër korrupsionit.