‘O Zot UFO’/ Banorët habiten nga ajo që shohin në qiell

Disk jo trekëndësh më shumë se sa ka të ngjarë, umm i dërgova një video një shoku dhe ai tha raportojeni kështu ..

Unë isha në anën lindore të Otavës dhe pashë diçka të pazakontë në qiell, në madhësinë e dy makinave krah për krah, që lëviznin. Ishte një dritë rrethore që lëvizte aq mirë përmes ajrit dhe ngriva. Pastaj mendova se ishte një Ufo”.

Kjo është një nga dëshmitë e një objekti të çuditshëm, që u shfaq në kufirin mes SHBA-ve dhe Kanadasë është bërë objekt i medieve të huaja.

“Në fillim mendova se ishte një yll në jug, që u shfaq në qiell, por atëherë vura re që thjesht shkonte në një shpejtësi të caktuar dhe nuk më dukej sikur ndryshoi lartësinë dhe nuk e vura më re pastaj,” – tha një tjetër dëshmitar, që kapi pamjet.

Pamjet e bëra publike tregojnë objektin e çuditshëm.

Dukej si një disk fluturues.  Objekti i çuditshëm u shfaq sot në qiell, 90-120 milje larg Çikagos.