Deputeti kapet ‘mat’/ Sheh porno gjatë seancës plenare! Emri (Foto)

Një deputet tajlandez u kap duke parë një video porno në celularin e tij. Ronnathep Anuwat po shihte video +18 teksa në parlament po zhvillohej debati për buxhetin.

Reporterët arritën të fiksojnë pamjet nga lozha e tyre. Anuwat pa të paktën 10 minuta video erotike. Kur u pyet për këtë gjë, ai reagoi me turp, por justifikimi i tij ishte i jashtëzakonshëm.

Ai tha se kishte marrë mesazh nga një vajzë që i kërkonte ndihmë dhe se i duheshin para. Ai nisi të shihte ‘mesazhin’ për të vlerësuar nëse vajza ishte vërtetë në rrezik.

Kreu i parlamentit e ka paralajmëruar deputetin, por tha se nuk mund të ndërmarrë ndonjë hap pasi nuk ka pasur ankesa ndaj tij. Rregullorja nuk e ndalon një ligjvënës që të shohë materiale të ndryshme në celular.