Kryemadhi: Kompanitë e Samir Manes kanë marrë rimbursim TVSH-je pa paguar detyrimet në shtet

Monika Kryemadhi, kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim ishte e ashpër gjatë debatit në studion e ‘Open”. Teksa fliste në panel, Kryemadhi herë pas herë është ndërprerë nga analisti i ekonomisë, Besar Kadia.

Mes të dyve pati replika dhe kundërreplika. Ndërkohë Kryemadhi në një moment kërkoi nga Kadia si ekonomist, si njeri që i njeh shifrat t’i shpjegoi se sa TVSH ka vjedhur biznesmeni Samir Mane, përmes abuzimeve dhe mospagimit të faturave.

LEXO EDHE  Kolegji gjen cënim të procesit ligjor në vendimin e ish-gjyqtarit Genci Sinjari

“ Ti Besar si ekonomist që je, mos më kundërshto mua këtu dhe mos ofendo, por do të jetë mirë të më bësh llogari sesa para ka vjedhur Samir Mane përmes faturave të papaguara të TVSH-së. Këtë bëj, mos bëj zhurmuesin këtu”, tha Kryemadhi.