‘I rrezikshëm’/ Nëse shihni këtë person lajmëroni menjëherë policinë (Foto)

Policia e Pejës kërkon ndihmë për lokalizimin e një personi. Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për lokalizimin dhe arrestimin e personit të kërkuar EGZON (Kamer) BACAJ i lindur më 10.02.1990 në Prishtin?.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale ‘Kultivim i bimës së hashishit, shkurres së kokainës ose bimëve të kanabisit’.

LEXO EDHE  29-vjeçari tenton të marrë me forcë vajzën e re, dhunon dhe të atin (EMRI)

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.