Premier League, mësohet kalendari për sezonin e ri

Premier League tashmë e ka përcaktuar edhe datën për fillimin e sezonit të ri e që do të jetë, 12 shtator 2020 ndërkohë që gjithçka do të mbyllet më 23 maj 2021.

Njoftimi i Ligës angleze:

“Premier League mund të zbulojë sot datat për sezonin 2020-21. Fushata e re do të fillojë në fundjavën e 12 shtatorit dhe do të përfundojë në 23 maj. Programi i plotë, me detajet më të hollësishme të  380 ndeshje, do të publikohet përpara datës 21 gusht” .

Kalendari me vetëm javët e ndeshjeve:

Java 1: e shtunë 12 shtator

Java 2: e shtunë 19 shtator

Java 3: e shtunë 26 shtator

Java 4: e shtunë 3 tetor

Java 5: e shtunë 17 tetor

Java 6: e shtunë 24 tetor

Java 7: e shtunë 31 tetor

Java 8: e shtunë 7 nëntor

Java 9 : e shtunë 21 nëntor

Java 10: e shtunë 28 nëntor

Java 11: e shtunë 5 dhjetor

Java 12: e shtunë 12 dhjetor

LEXO EDHE  Video/ Liverpool shfrytëzon superioritetin numerik, Chelsea pëson 2 gola në 4 minuta

Java 13: e mërkurë 16 dhjetor

Java 14: e shtunë 19 dhjetor

Java 15: e shtunë 26 dhjetor

Java 16: e hënë 28 dhjetor

Java 17: e shtunë 2 janar

Java 18a: e mërkurë 13 janar

Ndeshje 19: e shtunë 16 janar

Ndeshje të javës së 18: e mërkurë 20 janar

Java 20: e shtunë 23 janar

Java 21: e shtunë 30 janar

Java 22: e mërkurë 3 shkurt

Java 23: e shtunë 6 shkurt

Java 24: e shtunë 13 shkurt

Java 25: e shtunë 20 shkurt

Ndeshje të javës së 22 : e shtunë 27 shkurt

Java 27: e shtunë 6 mars

Java 28: e shtunë 13 mars

Java 29: e shtunë 20 mars

Java 30: e shtunë 3 prill

Java: e shtunë 10 prill

Java: e shtunë 17 prill

Java: e shtunë 24 prill

Java: e shtunë 1 maj

Java 35: e shtunë 8 maj

Java: e mërkurë 12 maj

Java 37: e shtunë 15 maj

Java 38: e diel 23 maj