Shpërdoruan detyrën, IKMT kallëzim penal për kryeinspektorin dhe 3 inspektorë

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka bërë kallëzim penal për tre zyrtarë të Bashkisë Himarë.

Mësohet se bëhet fjalë për kryeinspektor i IMT, Himarë Renato Hodaj ; inspektorin Melseid Nelaj, inspektorin Erion Zenelaj dhe inspektorin Dhimiter Balaj.

LEXO EDHE  Denoncimi/ Qeveria shqiptare ka që në muajin mars që nuk kryen pagesat e KEMP-it

Sipas IKMT-së, pas kontrollit në terren, është vënë re se të kallezuarit nuk kanë kryer detyrat dhe detyrimet sipas ligjeve në fuqi.