Këngëtarja e njohur hedh akuza të forta: Dasmat na i kanë bllokuar qëllimisht

Këngëtarja  Remzie Osmani u ankua për anulimin e koncerteve si dhe të damsave këtë vit. Edhe Kosova ka marrë të njëjtat masa si Shqipëria, për shkak të pandemisë.

Remzia deklaro në një emision televiziv në Kosovë, se i ka përkrahur kolegët e saj, por pretendoi se kjo është bërë si e qëllimshme.

LEXO EDHE  Bill Gates paralajmëron për problem më të madh sesa koronavirusi

Sipas saj janë ndaluar vetëm pjesëmarrja e këngëtarëve në dasma.

Osmani tha se dasmat nuk janë ndalur, pasi dasma ka çdo natë.

Kujtojmë se Remzia është këngëtarja më e kërkuar kosovare nga dasmorët.

Ankesa të ngjashme kanë edhe këngëtarët shqiptarë.