Situata e zjarreve në vend, Meta apel institucioneve: Merrni masa, neutralizoni vatrat

Presidenti Ilir Meta ka reaguar në lidhje me situatën e ditëve të fundit të përhapjes së vatrave të zjarreve në disa qarqe të vendit.

Meta në reagimin e tij thekson se autoritetet qendrore dhe vendore duhet të koordinohen në kohë për marrjen e masave të menjëhershme dhe efektive të emergjencës, për të neutralizuar çdo vatër zjarri që do të dëmtonte rëndë pasurinë publike, kombëtare dhe atë private.

LEXO EDHE  "Mësuesit po trajtohen si skllevër", PD: Po shtohen analfabetët funksionalë

Ndër të tjera ai thekson rëndësinë që ka mbrojtjë e mjedisit duke tërhequr veçanërisht vëmendjen për eliminimin e rrezikut për jetët e qytetarëve.