Shtimi i rasteve me Covid-19, Fuga: Dy janë arsyet, paraja dhe pushteti

Akademiku Artan Fuga, ka ironizuar përmes një postimi në rrjetet sociale, shtimin e rasteve me Covid-19 në vendin tonë.

Sipas tij, dy janë arsyet: pushteti dhe paraja.

“Cilën të besojmë? Të ruhemi nga virusi që po merr jetë, apo të ndjekim urdhërat për tubime, grumbullime, provime, maturime, votime, dëfrime, udhëtime me autobuz?”, shkruan Fuga.

Postimi i plotë i akademikut:

“Doni të dini se pse ka shpërthyer më keq pandemia dhe Corona po godet derçe? Mos u lodhni më shumë e burra, as edhe ju gra!

Ja u tregon kjo video tik tok e Kristina Blana-s në projektin e MediaLook që mbështetet nga Agjencia Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim!

Të rinj dhe të reja edhe ju mund ta postoni vetë videon tuaj në faqen e projektit si Kristina, Esteri, etj.

LEXO EDHE  Vdekshmëria e lartë foshnjore, OBSH kërkon zbatimin e protokolleve në Shqipëri

Ne kemi krijuar grumbullime njerëzish pa pikën e arsyes.

Sikurse asnjë vend në Europë nuk e ka bërë. Pse?

Dy arsye:

Per pushtet, Per parà.

Ja vdekje ja Liri tani thuhet: Ja vdekje ja pushtet, Ja vdekje ja parà

Cilën të besojmë? Të ruhemi nga virusi që po merr jetë, apo të ndjekim urdhërat për tubime, grumbullime, provime, maturime, votime, dëfrime, udhëtime me autobuz ?

Ka urdhëra edhe me pasoja kriminale!

Ja shkaku përse pandemia nuk menaxhohet!

Mos harroni: Dërgoni edhe ju videon tuaj aq të arrirë sa edhe ajo e Kristina Blana-s”.