COVID në Katalaonjë/ Rikthehet kufizimi për 200 000 banorë

Rajoni i Katolonjës urdhëroi sot kufizimin e një zone me rreth 200 000 banorë, pranë Leridas në verilindje të Spanjës, për shkak të rritjes së numrit të rasteve me koronavirusin e ri.

“Ne kemi vendosur të kufizojmë zonën e Segrias, pranë qytetit të Leridas, në bazë të të dhënave që konfirmojnë një rritje të konsiderueshme të numrit të rasteve me COVID-s9″, deklaroi presidenti i rajonit Quim Torra. I

LEXO EDHE  "Varianti i ri i koronavirusit"/ Britania e Madhe ndalon hyrjen udhëtareve nga Portugalia e Afrika e Jugut

Ai e njoftoi këtë masë kufizuese në mesditë duke ndaluar hyrjet dhe daljet nga kjo zonë.