Abuzuan me gjobat, pezullohet nga detyra shefi i qarkullimit të Korçës dhe 7 policë të tjerë

Është pezulluar nga detyra shefi i qarkullimit të Qarkut Korçë, Ervin Dervishaj së bashku me 7 policë të tjerë pasi dyshohet se kanë abuzuar me gjobat e makinave. Ata janë marrë nën hetim dhe akuzohen për shpërdorim detyre.

Ervin Dervishaj ka qenë në këtë detyrë prej 1 viti e gjysmë.

LEXO EDHE  Banorja te "5 Maji": Veliajn e martoi nëna me fiq, por ne i kemi bërë me djersë shtëpitë. S'është ngopur me lekë

Hetim i nisur kohë më parë ka sjellë që gjykata të marrë këtë vendim si masë sigurimi gjatë kohës që ndodh hulumtimi për çështjen. 7 policët e pezulluar janë pjesë e Komisionit të gjobave të sektorit të qarkullimit, të cilët janë në komunikim të drejtpërdrejtë me gjobat e vëna ndaj shoferëve.