Këshilli Politik diskuton sot propozimin e ri të PD për KQZ-në

Këshilli Politik do të mblidhet sot në orën 17:00 për të diskutuar propozimin e ri të opozitës për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

PD dërguar një propozim të ri për zgjedhjen e anëtarëve të Komsionit Qëndror të Zgjedhjeve. Propozimi i ri erdhi pasi shumica socialiste kundërshtoi variantin e parë propozuar nga PD, ku ishte Avokati i Popullit që  shpallte, mblidhte dhe vlerësonte kandidaturat për të tre shkallët e KQZ-së.

LEXO EDHE  Berisha: Basha ministër i pashpallur i Edi Ramës

Në propozimin e ri këtë rol e luan Kuvendi. Praktikisht e gjithë procedura e përzgjedhje së anëtarëve të KQZ-së së re do të zhvillohet brenda kuvendit.