Lista të hapura apo të mbyllura? Fuga: Kemi kohë që e pimë një gotë bozë

Akademiku Artan Fuga përmes një postimi në rrjetet sociale shprehet mbi çështjen e sistemit zgjedhor dhe listat e hapura. Fuga shkruan se ata që janë për lista të mbyllura unë i besoj vetëm nëse deklarojnë se jashtë çdo konflikti interesi nuk do të pranojnë të jenë si kandidatë në këto lista të mbyllura!

“Ata që nuk flasin fare për këtë i shmangen çështjes më të rëndësishme të zgjedhjeve. Të tjerat janë punë furtunash në një gotë me bozë që kemi vite që e pimë!”, shkruan Fuga.

Reagimi i plotë i Fugës:

Lista me kandidatë për deputetë ?

Të hapura?

LEXO EDHE  Koronavirusi/ Mjeku i njohur: Shqipëria në dorën e 7 personave, të tjerët janë për të folur në televizione

lista të mbyllura?

ka një sociologji politike mbrapa!

Ata që janë për lista të mbyllura unë i besoj vetëm nëse deklarojnë se jashtë çdo konflikti interesi nuk do të pranojnë të jenë si kandidatë në këto lista të mbyllura!

Atëhere kanë të drejtë të flasin!

Ata që nuk flasin fare për këtë i shmangen çështjes më të rëndësishme të zgjedhjeve. Të tjerat janë punë furtunash në një gotë me bozë që kemi vite që e pimë!

Pesë me hiç!

Llogje!

Por, do të kemi rast, do të kemi, ta paraqesim sociologjinë e kësaj pune.