“Vendi ka nevojë për ristart të sistemit demokratik”/ Apeli i Manjanit: Politika aktuale, motor i djegur

“Vendi ka nevojë për ristart të punës për të ndërtuar sistemin demokratik, ekonominë e tregut të lirë,sundimin e ligjit dhe shtetit të përgjegjshëm me pushtete të ndara”, shkruan ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, në një postim në rrjet.

Manjani shprehet se janë dëmtuar rëndë themelet e banesës sonë të përbashkët dhe kriza nuk zgjidhet, as kjo e sotmja, nëse nuk ristartojmë edhe njëherë ndërtimin e këtyre themeleve.

LEXO EDHE  Përfundon Këshilli Politik për reformën zgjedhore: Nuk ka konsensus

“Me motorin e djegur të politikës aktuale nuk shkojmë dot përpara.

Ndryshe nga 1990-ta, tashmë kemi përvojën e 30 viteve zhgënjim.

Kështu e mendoj!”, shkruan Manjani në rrjet.