Aktori i njohur i rruan kokën së bijës para se të bëjë fotot gjysmë e zhveshur

Aktori i filmave ‘Die Hard’ është tashmë në karantinë me ish-gruan Demi Moore dhe fëmijët e tyre Tallulah, 26 vjeçe, Rumer, 31, e Scout 28.

Kujtojmë se dhe nëna e tyre Demi, ka bërë një prerje të tillë flokësh në 1997 për filmin GI Jane.