Koronavirusi/ “Mungojnë pajisjet spitalore”, Basha: Gjendja s’është siç e paraqet propaganda e qeverisë

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha, nëpërmjet një reagimi në “Twitter” bën me dije se po ndjek me përgjegjësi situatën për marrjen e masave kundër përhapjes së coronavirusi-t në vend.

Sipas liderit demokrat, gjendja në qendrat shëndetësore nuk është ashtu siç i paraqet propaganda e qeverisë. Më tej, Basha thekson se në pjesën më të madhe të qendrave shëndetësore mungojnë pajisjet mbrojtëse dhe spitalore.

“PD po ndjek seriozisht dhe me përgjegjësi situatën për marrjen e  masave kundër përhapjes së corona virus-it në vend. Grupe pune po kryejnë verifikime pranë qendrave shëndetësore, spitaleve & vendkalimeve kufitare, dhe gjendja nuk është siç e paraqet propaganda e qeverisë.

Në pjesën më të madhe të qendrave mungojnë pajisjet mbrojtëse dhe spitalore. Duhet URGJENT heqje dorë nga propaganda dhe përgatitje serioze për përballimin e situatës së mundshme të corona virus-it që tashmë është i pranishëm në pothuajse të gjitha vendet fqinje me Shqipërinë.”-deklaron Basha.

LEXO EDHE  Babai i dhunshëm, burg, sabotazh, izolim!