Ky është pozicioni ideal i s*ksit që duhet ta provonit për Shën Valentin

Po provoni një pozicion të ri seksual për ditën e Shën Valentinit? Pozicioni ‘sanduiç’ mund t’iu ndihmojë.

Tentimi i pozitave të ndryshme seksuale është një mënyrë e mirë për të rigjallëruar pasionin në marrëdhënie seksuale.

Sipas ekspertit të marrëdhënieve Sammi Cole, pozicioni i seksit ‘sanduiç’ është i jashtëzakonshëm nëse jeni duke kërkuar një pozicion më të ngushtë dhe më të pëlqyeshëm.

LEXO EDHE  Njihuni me 10 vendet që preferojnë miliarderët për të jetuar

Për ta praktikuar pozicionin, juve iu duhet të shtriheni me partnerin mbi ju, ndërsa ai penetron nga mbrapa.

Më pas, mbani këmbët e mbyllura së bashku me të tij, kështu që mund të qëndrojnë jashtë këmbëve tua.

Ky truk e bën këtë pozicion më emocionuese meqenëse krijoni intimitet ende më shumë përmes këmbëve.