Ministri i shkathët i Ramës/ Njoftoi tenderin me datën 3, shpall fituesin një ditë më pas (FOTO)

Ministria e Bujqësisë e drejtuar nga Bled Çuçi, në datën 3 shkurt njoftonte mbi zhvillimin e një tenderi për larjen e automjeteve që ka në dispozicion, ndërkohë që një ditë më pas, pra më 4 shkurt, shpallet fituesi.

Portali JOQ Albania shkruan se tenderi ka si objekt “Larjen e automjeteve të MBZHR-së për vitin 2020”, dhe ka një fond prej 4.8 milionë lekësh.

LEXO EDHE  Nishani: Pas 11 Dhjetorit do të dalim në revolta

Por, duket se në këtë tender nuk ka pasur garë, ndërsa mungojnë dokumentat e njoftimit.

Fituesi i tenderit është “Marjo-Mondi”, firmë e cila i ka zyrat e regjistruara në një hyrje apartamenti.