Malaj përballje në Administrative me Kuvendin e Shqipërisë/ Dokumenti

Ish anëtari i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë, Arben Malaj  ka kërkuar sot të përballet në sallën e gjyqit  me përfaqësuesit e Kuvendit, të cilët ai i padit për largim të padrejtë nga detyra.

Malaj në dokumentin e dorëzuar në gjykatë shprehet se përballja e tij nuk do të jetë individuale por për të rikthyer besimin dhe larguar njëherë e përgjithmonë frikën e krijuar tek njerëzit për të thënë fjalën e lirë.

LEXO EDHE  S'kanë marrë ende pagën e luftës/ Punonjësit e një fasonerie në Berat dalin në protestë

I shkarkuar nga detyra vetëm se  tha hapur qëndrimet e tij kundër qeverisë Rama, Malaj u shpreh se të drejtën e tij do ta kërkojë edhe në Gjykatën e Strazburgut.