“Soros fiton 3 herë me skemën e rrjepjeve të PPP-ve”/ Avokati i njohur: Ja pse shpiku modelin e vjedhjes…

Avokati Altin Goxhaj përmes një postimi në rrjet shkruan se Soros fiton 3 herë me skemën e rrjepjeve të PPP-ve.

“A e dini pse Soros shpiku (nëpërmjet Institutit CID) modelin e vjedhjes së të gjithë Shqipërisë me PPP?

Që t’a administronte më mirë, më shpejt dhe më me leverdi rrënimin, falimentimin dhe shpopullimin e Shqipërisë sipas pikave të përcaktuara të Memorandumit të Vaso Çubrilloviç të vitit 1937 për dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani!”, shkruan Goxhaj në rrjet, duke shtuar se “ai na merr edhe qumështin, edhe leshin, edhe mishin!”.

Postimi nga Altin Goxhaj

SOROS FITON 3 HERË ME SKEMËN E RRJEPJEVE ME PPP: Na merr edhe qumështin, edhe leshin, edhe mishin!

A e dini pse Soros shpiku (nëpërmjet Institutit CID) modelin e vjedhjes së të gjithë Shqipërisë me PPP?

Që t’a administronte më mirë, më shpejt dhe më me leverdi rrënimin, falimentimin dhe shpopullimin e Shqipërisë sipas pikave të përcaktuara të Memorandumit të Vaso Çubrilloviç të vitit 1937 për Dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani!

LEXO EDHE  Lajme të këqija/ Nga nesër Greqia mbyll edhe pikën doganore të Kapshticës

PPPtë në kurriz të buxhetit dhe xhepave të shtetit dhe qytetarëve janë forma më e mirë si për të rrënuar qytetarët para se të ikin, si për të falimentuar shtetin dhe ekonominë!
Sps fiton 3 herë:

– herën e parë duke i pirë gjakun Shqipërisë me PPP,
– herën e dytë duke e detyruar shtetin dhe bizneset të marrin borxhe për të përballuar babëzinë dhe urinë e PPPve
– herën e tretë duke blerë pasuritë kombëtare në ankandet e falimentimit të Shtetit, ekonomisë si pasojë rrënimit!

Ja pra që Soros na merr edhe qumështin, edhe leshin, edhe mishin! Si shfrytëzimi i atyre prostitutave që pasi i konsumojnë nëpër semaforë, i shesin për transplanteve organesh para se ti kallin të gjymtuara ç’ka mbetet në varre pa emër!

Grafikë ilustruese nga I Madhi @Avni Delvina