Vendimi/ Ndryshime në qeveri, kush largohet…

Është liruar nga detyra zv.ministri i Financave dhe Ekonomisë Erjon Luçi. Lirimi i tij vjen me vendim të Këshillit të Ministrave.

Luçi mbante postin e zv.ministrit prej 7 vitesh, ndërsa nuk dihen ende arsyen e vendimit.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, ‘Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave’, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave vendosi Z. Erjon Luçi, zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë, të lirohet nga kjo detyrë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në vendimin e Këshillit të Ministrave.

LEXO EDHE  Aksidenti në Ersekë, zbardhen detajet