Ironia e Dylgjerit: Rilindas konfuzë, mos i dënoni gazetarët kot…

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar në rrjetet sociale ato që i quan si Rilinds konfuzë. “Ku është ndryshimi midis stresit, tensionit dhe panikut”, shkruan Dylgjeri në reagimin e tij, ndërsa shton “mos i dënoni gazetarët kot”.

Postimi i Ylli Dylgjerit

Sqarim i domosdoshëm për Rilindasit konfuz:

(Pas sherreve në banaqet e TV-ve)

LEXO EDHE  Kreu i Kombeve të Bashkuara: Fundi i pandemisë s'po duket

Ku është ndryshimi midis stresit, tensionit dhe panikut?

– Në stres jeni kur e keni gruan shtatzanë.

– Në tension jeni kur është e dashura shtatzanë.

– Në panik jeni kur janë të dyja shtatzanë!

Ndaj, mos i dënoni gazetarë kot!