Vetting, kandidatja për SPAK përballet me KPK

Pas disa ditë ndërprerjeje ka ri-nisur sërisht procesi i Vetting për gjyqtarë e prokurorë.

Mëngjesin e sotëm po zhvillohet seanca dëgjimore në Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për subjektin e rivlerësimit Doloreza Musabelliu.

Trupa gjykuese në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit që shqyrton çështjen përbëhet nga Alma Faskaj, Pamela Qirko dhe Firdes Shuli.

LEXO EDHE  VOA: Sot afati i fundit për "zgjedhore", ja kufiri i patolerueshëm i vendosur me zë të lartë

Musabelliu, prokurore pranë Prokurorisë së Krimeve të Rënda, bashkë me Elizabeta Imerajn, Anton Martinin, dhe Anita Jellan, janë 4 kandidatët për SPAK, që ende nuk kanë kaluar ende në sitën e vetingut.