Recitali i Gent Cakaj/ Dylgjeri ironizon të preferuarin e Ramës

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar Gent Cakajn, zv.ministrin e Jashtëm, i cili sot organizon një konferencë në të cilën do të flasë vetë në çdo seancë, ndërsa të pranishmit do të kenë ndërhyrje 5 minutëshe.

Dylgjeri e konsideron recitalin e Gent Cakajt, ndërsa shkruan në rrjet se ai ka nisur punë në Portokalli, atje ku një aktor bën disa role.

“Konferencën mbarë Kombëtare e hap dhe e mbyll Gent Cakaj… Në fund, drekën prap e ha Gent Cakaj”, shkruan Cakaj.

LEXO EDHE  Nuk rikandidon për Kreun e KLSH/ Bujar Leskaj: Mazhoranca të nisë procedurat

Postimi nga Ylli Dylgjeri

Recital
Gent Cakaj fillon punë në Portokalli…

Personazhet
Lektor: Genc Cakaj
Spektator: Gent Cakaj
Regjizor: Gent Cakaj
Ndërhyn: Gent Cakaj
Shqiptar, Kosovar, Çam: Gent Cakaj

Skenari: Konferencën mbarë Kombëtare e hap dhe e mbyll Gent Cakaj… Në fund, drekën prap e ha Gent Cakaj. Fund