Ja pse partneri juaj nuk do të bëjë s*ks

Nëse partneri juaj ju refuzon për të kryer marrëdhënie intime, nuk duhet të mendoni se lidhja juaj po përkeqësohet. Kjo mund të jetë shkak i disa problemeve që mund t’i jenë shfaqur partnerit tuaj, dhe më e mira që mund të bëni, është jo t’i drejtoni gishtin për t’i hedhur fajin, por të flisni për ta zgjidhur këtë situatë.

LEXO EDHE  Një fshat në Suedi del në shitje, ja sa kushton

Pse partneri ju refuzon? Ja disa arsye:

Problemet financiare, të cilat shkaktojnë ankth

Tensionet në marrëdhënie

Mungesa e stërvitjes apo aktivitetit fizik

Përdorimi i ilaçeve

Mungesa e higjienës.