Si e gjykojnë shqiptarët veprimtarinë e Ramës? Ja rezultatet e sondazhit më të fundit

Si e gjykoni veprimtarinë e qeverisë dhe të kryeministrit Edi Rama, është një prej pyetjeve të sondazhit të publikuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Tempora”.

Referuar përgjigjeve, 32.2% e shqiptarëve mendojnë se puna e qeverisë dhe e kryeministrit Edi Rama është pozitive, krahasuar me 29.5% nga sondazhi i 3 prillit.

Ndërsa 38.9% e shqiptarëve e gjykojnë negativisht punën e kryeministrit Rama dhe qeverisë së tij, krahasuar me 34.7% nga sondazhi i kaluar.

Janë 18.3% e shqiptarëve të cilët mendojnë as pozitivisht dhe as negativisht dhe 10.6 % nuk kanë dhënë përgjigje.

LEXO EDHE  Festa e Halloween/ Gjobiten 85 të rinj pa maskë dhe 3 lokale

Sondazhi i IPR Marketing dhe Oraneës ka si kampion 2 mijë shqiptarë, që përfaqëson popullsinë elektorale me një lloj marzhi 2.7 %.

“Ne nuk kemi intervistuar 2 mijë, por 12 mijë, 13 mijë, por ai kampion na jep thelbëësisht të gjitha të dhënave për qëllime politike dhe se si orientohet vota. Qytetarët janë gjetur me telefon si në nr fiks edhe në celular. Marzhi i gabimit është 2.7%”, tha Antonio Notto.