Patozi: Bindja Demokratike një alternativë, flasim pas zgjedhjeve…

Astrit Patozi, kordinatori i Bindja Demokratike, tha se kjo parti është një alternativë që i është dhënë shqiptarëve.

“Ne nuk na kanë dëgjuar, ne kemi folur por vetëm jemi prezantuar. Bindja Demokratike është projekt që sjell një qasje të re politike, krejtësisht të ndryshme nga dinozaurët politikë ku gjysma duan të dalin malit me pushkë dhe disa janë të qetë.

LEXO EDHE  Studenti shqiptar në Turqi rrëfen tmerrin që përjetoi nga tërmeti

Unë jam njeriu më i bindur që ne po bëjmë gjënë e duhur që ky vend ka pasur nevojë. Nuk mundet që në kaq vite të detyrojnë shqiptarët të zgjedhin të keqen më të vogël.

Ne i kemi dhënë shqiptarëve një alternativë”, tha Patozi.