“Rama edhe po të dojë nuk del nga politika, njëlloj si prostitutat …”/ Akuzat e forta të analistit

Publicisti dhe analisti i njohur Kim Mehmeti shprehet se nuk ka një kufi të qartë mes krimit dhe politikës në Shqipëri.

I ftuar në oraneës, Mehmeti sulmoi Ramën dhe politikët shqiptarë duke i krahasuar me prostituta që janë në dorë të një “pronari”.

“Kryeministri i Shqipërisë edhe të dojë nuk del nga politika sepse shumë nga burrështetasit tanë janë si ato prostitutat në shtëpinë publike.

Dalja e tyre nga aty nuk varet nga dëshira e tyre, por kur do të vendosë ai pronari që ti japë lejë. Ai e bën kur e shikon që nuk ka dobi ndaj tyre. Andaj ajo që është më e çuditshme, është se aq shumë janë përzierë gjërat saqë nuk mund ta kuptoni në Shqipëri sa politika e drejton krimin, apo krimi e ka kapur peng politikën.

LEXO EDHE  Njihuni me parashikimin e motit për këtë javë

Kur këto gjera e humbasin kufirin, atëherë aty nuk keni më shtet, po keni banda që e konsideron popullin si argat të vetë që një herë në 4 vjet të japin votat dhe këtu përfundon gjithë forca e qytetarit”, tha Mehmeti.