Aleati i Bashës jep ‘recetën’: Si rrëzohet Edi Rama

Ish-ministri i Mbrojtjes dhe kryetari i Partisë Republikane Fatmir Mediu, ka komentuar edhe aksionin e opozitës, duke kërkuar një përshkallëzim të mëtejshëm të protestave.

Sipas Mediut, deri më tani protestat e opozitës kanë qenë të përmbajtura, por ai shton se, Edi Rama mund të rrëzohet vetëm duke e shtrirë protestën e opozitës në të gjithë vendin.

“Kemi pasur organizime politike kundër qeverisë, por protesta duhet sjellë deri në një përplasje më të madhe. Deri tani kemi qenë në një përplasje brenda Tiranës. Por duhet një organizim  më i gjerë jashtë Tirane. Qytetarët duhet ta marrin në dorë fatin e tyre. Ajo që dua të them është se Edi Rama shkatërroi gjithçka me vetëdije. Parlamenti u kthye në një haltore të Edi Ramës që përbuz dhe shan këdo. Edi Rama po kërkon që e keqja të bëhet e pranueshme. Ajo që do të ishte gabim nga opozita është ajo që ka të bëjë me një njeri racional. E keqja është ngritur ne sistem nga ky kryeministër në mënyrë të vetëdijshme”, tha kreu i PR-së, i ftuar në “Syri.net”.

LEXO EDHE  Akuzat e historianit: Rama në ceremoni sekrete në Greqi

“Ne duhet të mendojmë çdo skenar të zi nga Edi Rama. Në mënyrë diabolike Rama shkatërroi gjyqësorin. Të gjithë kanë qenë dakord për Reformën në Drejtësi. Pasi mori konsensusin nga opozita, Edi Rama miratoi në mënyrë të njëanshme të gjitha ligjet për të shkatërruar reformën ne Drejtësi. Shkatërroi parlamentin duke e kthyer në një vend të debatit banal.

Sot nuk kemi as qeveri, sepse nuk është as e socialistëve sepse është jashtë frymës së socialistëve. Sot jemi në një qeveri bananesh. Ky është një skenar i qëllimshëm nga Edi Rama.

Qëllimi i tij është një njeri egocentrist që gjithçka e ka për vete dhe do ta çojë të keqen deri në fund.

Në duhet të mendojmë çdo lloj fature që shpëton demokracinë shqiptare dhe që është e nevojshnme për tu përplasur me Edi Ramën”, tha Mediu.