Ja kush janë 10 shtetet më të sigurta për gazetarët

Reporterët pa Kufij është organizata jo qeveritare më e madhja në botë e specializuar në mbrojtjen e lirisë së mediave, të cilën e cilësojnë si të drejtë elementare të njeriut për tu informuar dhe për ti informuar të tjerët.

Në publikimin e bërë nga kjo organizatë për shtetet me lirinë më të madhe ndaj mediave, janë listuar 10 shtetet më të mira për gazetarë dhe liri të mediave.

LEXO EDHE  Tirana lihet dy ditë pa ujë në kohë pandemie, qytetarët të marrin masat

Më poshtë mund të gjeni listën e shteteve:

1.Norvegjia

2.Finlanda

3.Suedia

4.Holanda

5.Danimarka

6.Zvicra

7.Zelanda e Re

8.Xhamajka

9.Belgjika

10.Kosta Rika