Ironia therëse për Lali Erin/ Përmbytet Tirana, në kërkim autori

Në protestën e djeshme një person ka vendosur që të protestojë në mënyrë shumë natyrale, duke kryer nevojat personale tek dera e kryeministrisë.

Me imazhet i tij në rrjetet sociale shpërthyern memet, ndërsa sot Lali Eri për shkak të atij veprimi vendosi që të gjobisë partinë demokratike, por nuk dihet nëse e ka zbatuar ligjin deri në fund, pasi aty ku ai mbështetej parashikohej edhe që të konfiskohej mjeti me të cilin ishte bërë veprimi.

LEXO EDHE  "Demokratët nuk djegin shkolla"/ Ademi i përgjigjet Topallit

Sot ka rënë shi dhe është përmbytur Tirana, dhe ish-kryeministri Berisha ka vendosur që të publikojë një meme, duke ironizuar Lali Erin.