10 vjet nga marrëveshja e Stabilizim-Asociimit, Soreca ka një apel të fortë për politikën shqiptare

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca, i ka drejtuar një apel politikës shqiptare që të punojnë së bashku për marrjen e një vendimi pozitiv në qershor.

Soreca shkruan në rrjet se të gjithë aktorët në vend, institucionet shtetërore, partitë politike, shoqëria civile, të gjithë njerëzit, duhet të punojnë së bashku për të pasur një vendim pozitiv në qershor.

LEXO EDHE  “Na u premtua falja e taksës së bashkisë”, Transporti ndërqytetas: Në krye të 10 ditëve, marrim masa nëse s'na jepet zgjidhje

Soreca solli në vëmendje marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit, e nënshkruar mes Shqipërisë dhe BE-së, më 1 prill 2009.

Soreca thekson se edhe pse Shqipëria ka bërë proges në disa fusha, mbetet ende shumë për tu bërë sidomos në fushën e zbatimit të ligjit.
PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here