Shpjegimi i Lleshajt për protestën e djeshme: ‘Ishin 3 ithtarë të Haxhi Miletit’

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka bërë një reagim në rrjetin social Twitter sa i përket takimit të tij ditën e djeshme në Durrës. Protestat dhe reagimet me të cilat u prit ai, ministri i konsideroi si reagime dhe fjalimeve të nxjerra nga goja e itharëve të partisë dhe atyrë që ndjekin Haxhi Miletin.

Duke u ‘infektuar’ edhe ai nga metaforizimi që bën kreu i qeverisë për çdo situatë politike, edhe ministri ironizoi protestuesit e djeshëm duke mos i llogaritur fare.


Statusi i Lleshajt
“Haxhi Mileti, që ndryshe njihet dhe si Sjellësi i Fatkeqësisë, qenka mërzitur nga takimet e mija me studentët në Durrës. Tre fatkeqe nga prodhimi i tij, në rrugë dhe jo studente, janë një dëshmi e mjerë se si mund të tjetërsohet një i ri kur bëhet ithtar i H. Miletit. Dje kisha një ditë shumë të bukur në Durrës,”-shkruan Lleshaj.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here