Emrat dhe pikët/ Testimi për infermierë, ja vlerësimet zyrtare…

Publikohen emrat e kandidatëve dhe pikët që kanë marrë, pas testimit për infermierë.

Emrat janë publikuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ndërsa testimi është zhvilluar  një ditë më parë  në Godinën e Lëndëve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Qendra Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’ Tiranë. Pjesëmarrës në këtë testim kanë qenë kandidatë nga qarqet Elbasan, Korçë, Berat, Fier, Vlorë dhe Gjirokastër.

LEXO EDHE  40 milionë raste me COVID-19 në botë

Në këtë fazë të konkursit kanë marrë pjesë  520 kandidatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here