VIDEO/ Policja kapet mat, ja si shkel rregullat e qarkullimit…

Një qytetar denoncoi me pamje filmike një shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor, ku drejtuesja e mjetit mbante veshur uniformë policie. Video iu dërgua policisë në adresën zyrtare, ndërsa Policia Rrugore e ndëshkoi shkelësen e denoncuar, për faktin se është konstatuar duke qarkulluar në korsinë e rezervuar për shërbim publik dhe duke përdorur celularin gjatë drejtimit të mjetit.

Me këtë rast, policia falënderon qytetarët për besimin dhe bashkëpunimin që tregojnë duke raportuar në adresat zyrtare të Policisë së Shtetit në rrjetet sociale apo në Komisariatin Digjital, shkelje të ndryshme.

LEXO EDHE  Kristo: Shoqëria civile në Shqipëri është asimptomatike. Protestoni për kauzat

Policia e Shtetit siguron ruajtjen e plotë të anonimatit, reagim të shpejtë, profesional e të paanshëm për cilindo që shkel ligjin, duke thënë se përpara ligjit janë të gjithë të barabartë.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here