Me VIDEO/ “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, thirrjet e studentëve në protestë si në dhjetor ’90

“E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, është një thirrjet që dëgjohet më së shumti në protestën e studentëve përpara Ministrisë së Arsimit.

Kujtojmë që kjo thirrje ka qenë slogan i Lëvizjes Studentore të Dhjetorit ’90 që shënoi rrëzimin e regjimit komunist dhe ardhjen e demokracisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here