Aksidenti i Ballës, ironizon Demaliaj: Si do t’ia bënte Rilindja pa Taulantin?! Fat i madh për shqiptarët

Ilir Demalia ka komentuar me ironi përfshirjen në një aksident rrugor të kryetarit të grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla.

Demalia: Taulanti, paska pasur një aksident rrugës për në Shkodër.

Paska dashur Zoti të shpëtojë mirë dhe ky një fat i madh për , se si do të bënim pa Taulantin Rilindja dhe Parlamenti, vendi dhe e ardhmja?!!!

Taulanti si Rilindas, së paku ti shkruaj shqip shqiptarëve dhe jo me gjuhën e Turkish bisht Albania Airline apo te byrazerit Erdogan.

Rilindasit pastruan gjuhën. Nuk është e hijshme për rilindasin Taulant të na e bëj pis me inshallah!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here