Muç Nano lëshon ‘thagmën’ e radhës: Gratë kosovare kanë fjetur me burra serbë dhe…

Mustafa Nano nuk është zmbrapsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gjak serbi. Ai madje ka mbrojtur edhe më shumë deklaratën e tij.

Duke folur në një intervistë për Frontal të Televizionit 7, ai ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari se për deklaratën se “kosovarët kanë gjak serbi”.

Ku është pasaktësia e kësaj, ku është makthi i madh?

Duke qenë se kemi qenë fqinjë për shekuj me radhe, nën pushtime të njëjta, ato bizantine, serbe e më pas otomane, me siguri burra e gra edhe kanë fjetur me njëri-tjetrin, kanë fjetur gratë kosovare me burrat serbë dhe anasjelltas, kjo është matematikisht e saktë për mua”, tha Nano për Frontal.

Ai tha se në ditët e sotme, sipas tij ky fakt, është i zorshëm të pranohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here