Pasuria e deputetëve, analisti: Ka deputetë me pasuri 14 mln euro pa punuar një ditë

“Ka deputetë me pasuri 14 mln euro pa punuar një ditë”, kështu u shpreh analisti Afrim Krasnsniqi në studion e Ora News.

Sipas Krasniqit Inspektoratit të Lartë për herë të parë do të bëjë kontrollin e pasuris së deputetëve pa short. Analist thotë se kjo do të shërbejë për të pastruar dhe Kuvendin nga poolitikanë e korruptuar të cilët kanë miliona euro dhe torturojnë qytetarin për mos pagesëne energjisë elektrike.

“Imagjinoni të kontrollojmë pasurinë e politikanëve. Unë po shoh këto ditë deklarimet e pasurisë së deputetëve. I besoj shumë deklaratës që Inspektoratit të Lartë nëse do t’i përballet ku pasuri do të kontrollohet për herë të parë pa short. Unë kam kontrolluar 4 deklarata dhe e kam lënë.

Njëri kish 13 mln euro dhe tjetri 14 mln euro dhe nuk kishte punuar tërë jetën dhe shkon i kërkon qytetarit nëse ka paguar dritat në periferi, ne i kemi në Parlament. Kërkojua që të japim burimet e pasurive dhe shihni se si bëhet pastrimi. Këto janë reformat e mëdha.”, -tha Krasniqi.

LEXO EDHE  "Çfarë drejtësie mund të jetë ajo nga e cila duhet të ketë frikë opozita dhe e promovojnë ...?"