Frikërat më të mëdha të femrave dhe meshkujve në dhomën e gjumit

Përveç përfitimeve të kënaqësisë dhe atyre të shëndetit , si femrat po ashtu edhe meshkujt ndiejnë edhe emocione të tjera gjatë aktit, të cilat jo domosdoshmërisht janë pozitive.

Është fjala për emocione negative sikundër janë ankthi, pasiguria dhe frika etj. Superdrug Online Doctor ka anketuar rreth 2000 evropianë rreth frikërave më të madha në dhomën e gjumit dhe rezultatet janë si më poshtë.

Ja nga çfarë kanë frikë femrat dhe meshkujt në dhomën e gjumit:

Frikërat e meshkujve

 1. Partneria ka një sëmundje seksualisht të transmetueshme
 2. .Partneria nuk do të kënaqet në shtrat apo nuk do të kalojë në orgazëm
 1. Do të çahet prezervativi
 1. Do të ejakuloni shumë shpejtë
 1. Partneres nuk do i dukeni tërheqës
 1. Nuk do të jeni të aftë të performoni pozicione të caktuara
 1. Nuk do të jeni të mirë në seks
 1. Penisi është i vogël
 1. Parnteria do të mendojë se nuk keni përvojën e duhur
 1. Nuk do të dini si të silleni pas seksit

Frikërat e femrës

 1. Partneri nuk do të dojë të mbajë një perzervativ
 1. Partneri ka një sëmundje seksualisht të transmetueshme
 1. Do të çahet kondomi dhe nuk do e kuptoni në kohë
 1. Parnteri nuk do të mendojë se keni një trup seksi
 1. Parnteri nuk do të pranojë “Jo” si një përgjigjie kur të kërkojë diçka.
 1. Do t’ju kërkohet të bëni diçka për të cilën nuk ndiheni rehat
 1. Do t’ju ndodhë diçka e pazakontë që do t’ju vërë në siklet
 1. Nuk do të mundeni të kënaqni partnerin
 1. Nuk do të kënaqeni e nuk do të përjetoni një orgazmë
 1. Nuk jeni e aftë në seks

Burimi: Cosmopolitan

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here