Raporti për kanabisin, Rama shpërthen ndaj opozitës dhe medias: Ta shohin qorrat

Kryeminsitri Edi Rama ka mbajtur “komunikimin e Javës” si çdo të diele, nga ku foli për raportin e lexuar nga ministri i Brendëshëm italian para dy ditësh në Tiranë.

Në deklaratën e tij Rama tha:

“Kemi mbyllur një cilëk që e nisëm me fitoren e shtetit mbi krimin e organizuar që mbajti pushtuar Lazaratin për cerek shekulli dhe duke vazhduar me shumë arritje jo të lehta por ehe me dështime. Dhe sapo kemi fituar pas një beteje  pëllëmbë mbi pëllëmbë në gjithë hartën e Republikës.

LEXO EDHE  Familjarët e tragjedisë së "9 Janarit" kërkojnë hetim nga SPAK

2017 do të shënojë nxjerrjen e vendit nga harta e vendeve që kultivimin e kanë plagëq dhe njollë. Vetëm qorrat që nuk duan të shohin, shurdhët të dëgjojnë, apo kazanët që nuk duaan të mësojnë. Ka qënë një fushë e vështirë ku policia ka finalizura shumë asete kriminale. Vetëm vitet e fundit janë sekuestruar 80 milionë euro.”